Jaunumi

Jaunumi


   
118087

Latviešu Fonds tiksies gadskārtējā pilnsapulcē, 2021. gada 2. oktobrī Zoom platformā
24.09.2021


Mīļie Latviešu Fonda dalībnieki!

Esam noilgojušies ar jums satikties virtuāli un īstajā dzīvē! Gribam pastāstīt kā iesaistāmies latviešu kultūras atbalstīšanā, ko esam paveikuši iepriekšējā gadā un kā gatavojamies nākamajam gadam. 

Lūdzam aizpildīt Latviešu Fonda 2021. gada pilnsapulces dalībnieku intereses aptauju, lai varam gūt priekšstatu, cik lielu apmeklētāju skaitu varam gaidīt.  

Pilnsapulces materiāli - darba kārtība, iepriekšējā gada pilnsapulces protokols un citi materiāli atrodami 2021. pilnsapulces mapē.

Latviešu Fonda pilnsapulce arī šogad notiks Zoom platformā 2. oktobrī plkst. 12:00 EST (11:00 Central; 9:00 Pacific)
Ja dzīvojiet Čikāgā, būsim priecīgi ar jums tikties saviesīgā atmosfērā pēc sēdes ap 19:00:
Night Hawk
4744 Kimball Ave,
Chicago, IL

Latviešu Fonda padome






 
      Atpakaļ